Kom Langs bij een optreden

Uptown Coverband live meemaken is niet alleen veel leuker maar biedt ook de kans kennis te maken met de band. Op regelmatige basis plannen we openbare optredens die we vermelden via Instagram , Facebook en onze website. Blijf dus op de hoogte en volg ons!  En als je van plan bent langs te komen, laat het ons dan weten. We ontmoeten je natuurlijk graag!

“Wat hebben wij genoten van ons feest met jullie band Uptown! Ondanks alle aanpassingen hebben jullie met ons meegedacht en de juiste oplossingen gevonden en er een waar feest van gemaakt. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een band!”

♥♥♥♥♥

Michael en Jenny

Bruiloft / Zalmhuis

“Heb je een verjaardag een bruiloft of wat voor feest ook. Dan moet je deze band nemen. Ze spelen echt alles en zijn te gek. Dat wat ze niet in hun repertoire hebben maar jij graag gezongen wil hebben gaan ze oefenen en spelen ze dan ook.”

♥♥♥♥♥

Sylvia Gijsen-Kippersluis

Bruiloft / Kasteel Woerden

Eerste klas topband

Wat een fijn contact hadden we vooraf! Persoonlijk en vooral ook snel. De avond zelf hebben jullie fantastisch ingekleurd met vier sessies en een extra percussionist. Heerlijke zangeressen die alle drie een dijk van een stem hadden. We hadden niet beter kunnen krijgen. Iedereen uit zijn dak! Gewoon een topfeest! Onwijs bedankt en als iemand ooit een band zoekt… hier heb je m gevonden!

Miranda en Carlo
celebrate life & love

Bedankt!

Heel erg bedankt voor het geweldige optreden op onze lotgenotendag! Mooi repertoire, loepzuiver en heel sfeervol! Bovendien fijn om samen de middag helemaal toe te spitsen op de gelegenheid, waardoor de muziek heel goed paste. Iedereen vond het super! Dank!

stichting Voor Sara
lotgenotendag

Ware professionals!

Wat een knalfeest hebben jullie ervan gemaakt met z’n zevenen! Van alle markten thuis met veel medleys die vlekkeloos in elkaar overlopen. Louter positieve feedback gehad van onze gasten. Chapeau!

Anne en Koen
Bruiloft Paviljoen Lutterzand

Meegedacht tot een perfect feest

Wat hebben wij genoten van ons feest met jullie band Uptown! Ondanks alle aanpassingen hebben jullie met ons meegedacht en de juiste oplossingen gevonden en er een waar feest van gemaakt. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een band!

Michael en Jenny
Bruiloft, Zalmhuis

Bedankt voor jullie inzet

Bedankt voor jullie inzet tijdens onze bruiloft. We hebben genoten van een geweldige avond met veel complimenten van onze gasten voor de band. Ook het spel tijden het diner was perfect! Nogmaals heel erg bedankt!

Hans en Femke van der Linden
Bruiloft, Landlust in Nieuwdorp

Genoten van een fantastische avond!

Wat een geweldige band! We hebben genoten van een fantastische avond. Ook het verzoeknummer hebben jullie prachtig gebracht. Bij een volgend feest zijn jullie zeker weer van de partij!

Hendrik en Linda Offenberg
Bruiloft, Landgoed Groot Warnsborn

Garantie voor een geweldig feest.

Super optreden, een garantie voor een geweldig feest!

John Deeben
Watersportvereniging Brouwershaven

Dit is de band die je moet hebben!

Heb je een verjaardag een bruiloft of wat voor feest ook. Dan moet je deze band nemen. Ze spelen echt alles en zijn te gek. Dat wat ze niet in hun repertoire hebben maar jij graag gezongen wil hebben gaan ze oefenen en spelen ze dan ook.

Sylvia Gijsen-Kippersluis
Bruiloft, Kasteel Woerden

Wat een toppers zijn dit!

Wauw wat een toppers zijn dit! Uptown Coverband wist met een kleine bezetting op het sluitingsfeest van de European Guide and Scout Conference in de Maassilo de sfeer er goed in te brengen. Veel positieve reacties van de deelnemers met een geweldig feest!

Meike Tanesha
Europese Scouting Conferentie - Maassilo Rotterdam

Fantastisch feest

Fantastisch, keurig georganiseerd en betrouwbaar in afspraken. Super avond gehad met persoonlijke noot. Voor herhaling vatbaar en aan te raden.

Esther Verbruggen
Feest, Panta Rhei - Vlissingen

UPTOWN
Allround Coverband

"Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang onze brochure"

Laat een review achter

We stellen het erg op prijs als onze opdrachtgevers een korte review achterlaten van ons optreden. Via het formulier hieronder kunt u deze met ons delen

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplicht

Adres is niet zichtbaar op de site
waardering velden
Uptown: Coverband

"Naast de grootste hits van toen tot nu speelt UPTOWN ook de lekkerste medleys. Zo blijft de sfeer er lekker in"

met o.a.

Chic Medley - Oude bekende top hits

Gloria Estefan Medley - De mooiste hits van deze geweldige zangers

Boogie Disco Medley - Vette grooves en vette bas licks van de beste disco classics

Hollandse Hits Medley - Lekker meezingen met de bekende Hollandse klassiekers

Funk Rock Medley - Funk en soul hits in de mix met bekende rock tunes....

The 90's Medley - Ken jij deze nog ... nog ....nog..?</

Zin om Live ons repertoire
te beleven?

Wij organiseren regelmatig openbare optredens om iedereen kennis te laten maken met onze enthousiaste band. Zo staan wij geregeld op bekende locaties o.a. Muziekcafé de Paap (Den Haag), Cafe Chagal (Breda), diverse locaties in Schiedam en andere. Informeer via onze Contactpagina naar de mogelijkheden om live met ons kennis te maken.

een greep uit de locaties waar Uptown coverband eerder opgetreden heeft

Uptown: Warnsborn
Uptown in: Zaal Beatrix
Uptown in Zalmhuis
Uptown Coverband optreden in Twente
Uptown in: Landlust
Uptown: Maasilo
Uptown: Tonnenmagazijn
Uptown in: Panta Rhei
Uptown: de Rank
Uptown: Kasteel Ophemert
Uptown in: Kasteel Woerden
Uptown in Bigbell
Uptown: Dudok in het park